Over Gasokol

Als een van de Oostenrijkse solar-pioniers richtten Erwin Gattringer en zijn vrouw Getraud de vakgroothandel Gattringer GmbH op in 1981. Slechts enkele jaren later startte de ontwikkeling en productie van een eigen zonnecollector, en het handelsmerk GASOKOL werd geregistreerd: GASOKOL GmbH was opgericht.

Vandaag reikt het assortiment van thermische zonnecollectoren en toebehoren tot solar-opslagsystemen en systeemcomponenten, wat van Gasokol een systeemaanbieder in de solar-industrie maakt. Naast producten van hoge kwaliteit biedt Gasokol ook gespecialiseerde know-how aan op vlak van planning, conceptie en dimensionering van thermische zonnesystemen. Gasokol is een van de toonaangevende bedrijven op vlak van hernieuwbare energie.
Op een productieoppervlakte van zo'n 4.500 m² produceert Gasokol solar-systemen voor een jaarlijks collectoroppervlak van ca. 80.000 m². Er worden Gasokol-systemen geleverd aan partners in meer dan 18 Europese landen, perfect aangepast aan de lokale vereisten. Het exportaandeel bedraagt meet dan 70%.

-> zie ook www.gasokol.at 

 

 
Ardea nv
is invoerder van Gasokol in België.


Ardea op bezoek bij Gasokol in Oostenrijk voor een gedegen training.